Logo design

AKDT

Administratiekantoor De Toekomst was na 20 jaar toe aan een nieuwe huisstijl. Ik heb voor het bedrijf de gehele nieuwe huisstijl ontworpen waaronder het logo.

×

Silva Consultancy

Silva Consultancy zocht een logo passend bij haar persoonlijke smaak en de werkzaamheden van het bedrijf. Op basis van mijn ontwerp voor het logo van AKDT is mij gevraagd om een complete huisstijl voor het bedrijf te ontwikkelen.

×

Yasgur

In semester 2 van de opleiding ICT & Media Design kregen we de opdracht om in groepsverband een huisstijl voor de opkomende band Yasgur te maken. Yasgur is een band met muziek uit de jaren 60 en 70.

×

STERK

Tijdens het 3e jaar van de opleiding grafisch vormgeven op het SintLucas, kregen wij als groep de opdracht om een huisstijl voor ons eigen fictief bedrijf te ontwerpen. Met deze huisstijl laten we aan de opdrachtgever zien wat onze kwaliteiten als groep zijn. Hiervoor heb ik het logo ontworpen.

×

Beekie

Een medestudent heeft mij gevraagd een logo te ontwerpen voor zijn eigen bedrijf. Aan de hand van inspiratie aangeleverd door de student, heb ik het logo ontworpen en sluit deze uitstekend aan op zijn wensen.

×

Kom up

Kom up is een evenement georganiseerd voor kinderen met het syndroom van down. Elk jaar wordt het evenement in een ander thema gegeven en krijgen kinderen met het syndroom van down een dag om nooit te vergeten. Ik heb het logo voor dit evenement mogen ontwerpen.

×

DLN

Om zichzelf te professionaliseren, heeft een vriend mij gevraagd om een beeldmerk te maken voor zijn hobby. Hiervoor heb ik een beeldmerk gemaakt dat past bij de persoon en de hobby.

×

Babylife

Babylife is een merk speciaal voor kleine kinderen. Het bedrijf heeft mij gevraagd een logo te ontwerpen dat aansluit bij de stijl van het merk

×

CREDUN

CREDUN is opgericht door twee jonge ondernemers en zochten een logo dat past bij hun smaak. Voor hun heb ik het logo en de visitekaartjes mogen ontwerpen.

×