Grafisch

Typografie poster

Tijdens semester 2 kregen we de opdracht om met verschillende font stylen een typografische poster te maken. Het resultaat is hier te zien.

×

Berlijn

De meesterproef voor het SintLucas was de opdracht om Berlijn te promoten. Ik had gekozen voor de parken en tuinen van Berlijn. Met illustraties heb ik posters voor de parken en tuinen gemaakt om deze onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van Berlijn.

×

PSV waterpolo

PSV waterpolo was toe aan een nieuwe stijl voor de zwemkleding. Hiervoor werd ik gevraagd en heb ik de hele kledinglijn mogen ontwerpen.

×

25 jarig bestaan AKDT

In 2019 bestaat het bedrijf Administratiekantoor De Toekomst 25 jaar. Het bedrijf vondt dit de gelegenheid om de klanten een cadeau te geven als bedankje voor de fijne samenwerking. De huisstijl heb ik hiervoor doorgevoerd in een boekenlegger en brief mogen.

×

Advertentie

Bouwbedrijf van Nistelrode plaatst al jaren een advertentie in het dorpsblad. Het werd tijd voor een nieuw design en de advertentie heb ik voor hun mogen ontwerpen.

×

Bidprentje

Op het moment dat mijn opa overleed, werd aan mij gevraagd of ik de rouwkaarten en bidprentjes wilde ontwerpen. Hier was voor mij geen twijfel over mogelijk. Het was een unieke kans om de kaarten voor mijn opa te mogen ontwerpen.

×

Rouwkaart en bidprentje

Na de rouwkaart van mijn opa gezien te hebben, is mij gevraagd om een rouwkaart met bijpassend bidprentje te ontwerpen. De kaart is geheel ontworpen naar wens van de overledene.

×