Web development

FC Robinstijn

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik gewerkt aan een project voor FC Robinstijn. Het belangrijkste doel van de opdracht was om een website te realiseren die aansluit bij de wensen en behoeften van alle gebruikersgroepen. De gebruikers moeten snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken en direct de magie van FC Robinstijn ervaren bij het bezoeken van de website. Om de website te kunnen realiseren, heb ik verschillende onderzoeken gedaan, waaronder onderzoek naar de wensen van de verschillende gebruikersgroepen. Ik heb een ontwerp voor de website gemaakt en deze getest bij de gebruikersgroepen. De website is gerealiseerd met Wordpress en de tool Sage om een eigen template te bouwen. De vernieuwde website sluit aan bij de wensen en behoeften van alle gebruikersgroepen en is gebruiksvriendelijk. De website is te bezoeken op www.fcrobinstijn.nl

×

Semester 4

Om het resultaat van alle projecten tijdens semester 4 te presenteren, heb ik een portfolio website gemaakt. Op dit portfolio zijn alle tussenopdrachten van semester 4 te zien.

×

Semester 2

Tijdens semester 2 heb ik mijn eigen portfolio gemaakt met een CMS. Op dit portfolio zijn de projecten van semester 2 te zien.

×

AKDT website

Bij de huisstijl van een bedrijf hoort natuurlijk ook een website. Na 25 jaar heeft Administratiekantoor De Toekomst ook een website gekregen.

×

DMPDesign

Om de opdrachten van mijn eigen bedrijf, DMPdesign, weer te geven heb ik een website voor mijn bedrijf gemaakt. Hierop zijn de opdrachten weergegeven die ik onder naam van DMPdesign heb mogen maken.

×